sâmbătă, 12 februarie 2011

"Viata trebuie traita asa si nu altfel !!! " sau cele 12 porunci ale succesului...

    Motto:    "They're talking from here!" - Freddie Mercury


    Toata lumea stie cum trebuie traita viata. Se scriu carti, se fac experimente, se dau sfaturi, se spune "asa da!" si "asa nu!" si... totul ar trebui sa mearga struna... but we know it ain't.
  
    1.Trebuie sa devii un om cu educatie (cat mai multa, daca se poate)...orice ar insemna aceasta educatie. Anyway, beats me. 
     2.Trebuie sa devii un om de succes, cu o slujba foarte bine platita... culmea, din ce in ce mai bine platita (oamenii au demonstrat ca nu exista o limita pentru asta).
     3.Trebuie sa ai un self-esteem foarte ridicat, cat mai ridicat, din ce in ce mai ridicat (vezi punctul precendent).
     4.Trebuie sa iti proiectezi self-esteem-u' further more, adica pe copii, masina, casa, cat de mare e casa, masina, cat de succesful sunt copiii et caetera et caetera et caetera... Aoleo, era sa uit. Si pe sot/ sotie. Sa nu-i uitam, saracii. Trebuie sa-i sacrificam si pe ei... pentru ca... asa trebuie traita viata !
     5.Trebuie sa renunti la toate placerile vietii si sa iti vinzi si asa putinul timp liber cu tine si cu cei dragi pentru fortune and fame...
     6.Trebuie sa devii o persoana publica cat mai repede si sa iti surclasezi toti amicii de generatie, altfel esti un esec, failure, ratat(ratata pentru doamne).
     7.Daca trebuie sa zambesti la comanda pentru ca asa se traieste viata in unele momente, o vei face. Vezi punctele de mai sus cu self-esteem-u', succesful si celelalte prerequisites.
     8.Trebuie sa iti poti renega sau invinovati orice membru al familiei in cazul in care ti-ar putea compromite statutul sau statusul social...mereu le incurc... Stiti voi mai bine. Nu, nu statutul/ statusul social... Self-esteem-u', dom'ne !
      9.Sa gresesti e inacceptabil ! Trebuie sa ai mereu dreptate si nimeni sa nu te poata contrazice... si daca o face si reuseste sa iti demonstreze ca esti in eroare, pose as the relativity's pilgrim. It always works! Pana la urma e doar o chestiune de perspectiva... Right?
      10. Trebuie sa nu ierti ceea ce te poate cobori in ierarhia sociala... oricine ar fi cel/ cea pe care trebuie sa-l/ sa o ierti!
    11. Sufletul nu e important, important e sa fii like the folks on the hill. Deci, fii gata sa il sacrifici... la nevoie.
       12. You gotta do something with your life! - a.k.a. porunca suprema.

     "Viata trebuie traita asa si nu altfel !!! "


   Really? What if I'd say you should stick those commandments back into your shithole?

2 comentarii:

  1. Da, in dos e un spatiu larg deschis. Pe langa atata cacat probabil mai intra si altele...

    Bun postul, mi-a placut. Keep on writing, mister!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Momentan mai "sedimentez".

    RăspundețiȘtergere