luni, 14 februarie 2011

Just walk...

    Este uimitor cat de mult iti poate rapi frica de schimbare. Iti spune unde e zona ta de confort si acolo te simti sigur, nu neaparat bine. Si cum toti se tem de a se simti nesiguri pe ceea ce este si va fi, raman in zona de confort... caci s-ar fi numit altfel daca nu era asa confortabila (doh!).
    Dar sa nu te schimbi inseamna sa nu te misti. E un permanent semn de DON'T WALK! Ori asta iti rapeste  - cu fiecare moment in care nu te misti - dreptul de a alege cine esti si cine iti doresti sa devii. 
    In viata nu trebuie sa iti fie teama ca te-ai urcat in tramvaiul gresit si nu trebuie sa ramai in el pentru simplul motiv ca lumea ar chicoti pe seama ta si a aiurelii tale de moment. Ceea ce ar fi mai tragic ar fi sa ramai mereu in momentul acela si sa nu ii permiti vietii si tie libertatea naturala care o/ te compune si te defineste, pana la urma.
    Daca ai vreodata impresia ca mergi in directia gresita, opreste-te imediat ce este posibil. Nu te grabi, dar fa cativa pasi in timp ce te gandesti incotro. Numai nu te opri din mers. Opreste doar mersul fortat in directia gresita. Nu-ti fie teama ca uneori trebuie sa astepti pana la capat de linie pentru a cobori dintr-un tramvai care mergea in directia gresita. Sa-ti fie teama ca nu cumva sa-ti petreci intreaga zi - infricosat de schimbare si de parerea celor din jur - in tramvaiul gresit, stiind ca undeva exista si cel care ti se potriveste, ajungand la sfarsitul zilei in nenorocita de autobaza unde se retrag toate tramvaiele.
     In  momentul in care incepi sa schimbi, incepi sa gresesti, iar in momentul in care incepi sa gresesti, incepi sa intelegi si sa vezi ceea ce conteaza in viata...ta, pana la urma. Nimeni nu s-a nascut pentru nimeni altcineva pe acest pamant in afara de sine insusi/ insasi. Nimeni nu e aici sa ne salveze in afara de noi insine. Daca cineva poate sa ne faca viata mai frumoasa, aceia/ acelea suntem doar noi. In momentul in care incepi sa te schimbi, ii schimbi si pe ceilalti din jur, iar in momentul in care ii schimbi pe ceilalti si ei te schimba pe tine, iar schimbarea te face Dumnezeu, te face divin... deoarece incepi din nou sa creezi... si fiecare traieste alaturi de alti creatori, in libertate... 
     Si atunci vom fi ca o mare familie de mustangi: neimblanziti, liberi sa alergam singuri sau impreuna cu alti mustangi, dar intotdeauna in miscare, in elementul iubirii si al vietii, in libertatea acestora de a se etala in plenitudinea lor... at their highest peak.
       Cand esti nerabdator sa te schimbi si cand esti liber sa te schimbi, iubirea iti umple viata, iar fericirea ta se revarsa asupra tuturor celor care iti accepta schimbarea... si te vei schimba alaturi de acesti oameni...
        
         ... And when you change, God's light shines upon you...forever.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu